top of page

VOICE-OVER worden?

DEZE ONLINE BASIS WORKSHOP LEERT JE ALLES

De Werkwijze

(bekijk de video)

Stemacteur worden?
 

Leer in deze Online Voice-Over Basis workshop van Toos Smet alles wat jij moet weten om je carrière als stemacteur of voice-over te starten.

Wil jij voice-over of stemacteur worden?

 

Hoor jij jezelf al een tekenfilm inspreken? Wil je het liefst vandaag nog stemacteur worden en de studio in om jouw stem in te zetten als voice-over voor grote radio- en televisiecommercials?

 

Is jouw antwoord JA, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen?

 

Volg deze online Voice-Over Basis workshop van de Voice-Over Coach!

 

Met haar jarenlange ervaring als voice-over en stemacteur kent Toos Smet als geen ander de kneepjes van het vak. Haar stem hoor je bijna dagelijks op radiozenders, in televisiecommercials en in bedrijfsfilms.

 

Naast haar werk als radiopresentatrice en voice-over heeft Toos deze online Voice-Over Basis workshop gemaakt om aanstormende talenten in één maand klaar te stomen om de wereld van de voice-overs te betreden. Ze vertelt je in deze workshop alles wat ze zélf had willen weten toen ze het vak instapte.

 

 

Ontdek

Ontdek je verborgen talent in deze workshop en ga er direct mee aan de slag. De Voice-Over Basis workshop leert je actief je stem te gebruiken en hoe jij je carrière als voice-over en stemacteur op kunt starten.

 

Na deze korte opleiding weet je hoe je je stem het beste in kunt zetten, hoe je hem moet verzorgen en hoe je hem kunt gebruiken om je eerste klanten te vinden.

 

Binnen een maand ontdek je hoe stemacteren en inspreken van voice-overs in z'n werk gaat en wat jij moet doen om de volgende stap in dit mooie werkveld te zetten.

 

Concreet gezegd leer je tijdens de Voice-Over Basis workshop in 30 dagen tijd:

 

 • Hoe je een start maakt als stemacteur en voice-over;

 • Wat de mogelijkheden van jouw stem zijn;

 • Alles over stem- en opnametechnieken;

 • Hoe je een voice-over script ontleedt;

 • Jouw “Stembanden Onderhoudsplan”;

 • Wat gangbare verdiensten zijn;

 • Hoe je aan klanten komt en deze behoudt;

 • Heel veel oefeningen.

 

Wil jij een kickstart van je carrière als stemacteur?

ONZE TALENTEN

Meer reviews, klik hier

DAVID, BRUSSEL

Ondanks mijn accent, toch mijn weg in de stemmenwereld gevonden. Erg leuke cursus die me een duw in de  juiste richting heeft gegeven.

SANDER, GENT

Erg leuke en leerzame manier om alles te leren over het voice-over vak. Heb  mijn eerste klus(je) al binnen! Top!

DOESHA, BRUGGE

Studeren in mijn eigen omgeving werkt het beste voor mij. Deze workshop was daarvoor ideaal. Zin in de next step.

Toos-Smet-Klaptoos-scaled.jpeg

Over De Voice-over Coach

"Ik ben Toos Smet, de Voice-Over Coach van België, voice-over, stemacteur en radio presentatrice.

Mijn eerste ervaringen als voice-over beleefde ik bij VTM. In diezelfde periode rolde ik als bij toeval  de studio van Radio Expres in Antwerpen binnen, waar ze me onmiddellijk als vaste presentator in dienst namen.

 

De micro(be) had me voorgoed te pakken. Na omzwervingen bij  Radio Contact, Family Radio  en Radio 2 Antwerpen,  kreeg ik primetime programma’s  bij Radio 2 nationaal.  De Wensenkermis en Viva Vlaanderen zorgden begin jaren 2000 voor bijna een miljoen luisteraars.

 

Er zijn wat jaartjes bijgekomen, ja. En een rimpeltje hier en daar. Maar het enthousiasme en de inzet is nooit veranderd.

Mijn stem is voorlopig in elk geval niet van plan om aan haar leeftijd toe te geven. Ze is behoorlijk rekbaar en heeft een vrij neutrale klankkleur. Daardoor kan ze voor heel wat verschillende projecten ingezet worden.

Spelen en werken met mijn stem is mijn passie."

 

Aan de slag?

Krijg je regelmatig complimenten over je stem? Wil je stemacteur worden, maar weet je niet waar je moet beginnen?

 

Laat je droom uitkomen en ga vandaag nog aan de slag met je carrière als voice-over.

 

Binnen 30 dagen weet jij hoe jij je eerste stappen in het werkveld kunt gaan zetten, wat je kunt verwachten en hoe jij je stem zo optimaal mogelijk inzet.

GARANTIE

Kom je erachter dat deze workshop toch niet helemaal iets voor jou is,

dan mag je binnen 7 dagen alsnog cancellen.

 

Zonder problemen je geld retour!

guarantee.png

Ze KUNNEN JE NOG MEER VERTELLEN...

Meer reviews

Door de persoonlijke feedback van m'n coach weet ik nu precies waar mijn kracht ligt! 

Lars Wijnhoven, workshop deelnemer

Zelfs de eerste lessen kunnen je al enorm helpen in je groei als voice over. De feedback helpt enorm om je kleine foutjes uit te puzzelen en zo op een professionele manier te klinken.

 

Ik ben zeer tevreden met de lessen en je kan de oefeningen nadien nog regelmatig herdoen.

Yarince Chavarria

Yarince-demo-opname_edited.jpg

Eerlijke en persoonlijke feedback. Toos staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en stimuleert je om je grenzen te verleggen

 

*kies zeker de VIP cursus, want het maken van de demo is super om te doen en geeft je nog meer zin om er in te vliegen

Katleen-demo-opname_edited.jpg

Katleen Van Lombeek

De lessen zijn erg praktijk gericht met heldere feedback van de Voice-Over Coach 

Bas Bastiaan, aanstormend VO talent

 • Wat verdient een Voice-Over?
  De verdiensten als voice-over verschillen per opdracht. Voor een lokale radioreclame kun je €20 verwachten, maar voor een landelijke tv-reclame kan dat als snel oplopen tot €250 á €350. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden om geld met je stem te verdienen. Bedrijfsvideo's, In-Store video's en nog veel meer.... Je leert er alles over in deze online workshop.
 • Is er wel genoeg werk te vinden als voice-over?
  Per dag worden er, alleen al in België, zo’n 2000 commercials uitgezonden. Denk hierbij niet alleen aan de landelijke zenders, maar ook de regionale en lokale zenders, de streekomroepen en het internet. Ja, voor nieuwkomers is het wat lastiger een voet aan de grond te krijgen, vooral voor radio en tv commercials, maar er zijn de laatste jaren gelukkig meer opties om aan stemopdrachten te komen. De markt is de laatste jaren veel breder geworden. Denk aan: filmpjes voor het internet, bedrijfsvideo’s, productvideo’s (die zie je veelvuldig op websites als bijvoorbeeld Coolblue en Mediamarkt.. instructievideo's de overheid maakt veel video’s voor gemeenten. ziekenhuizen maken video’s voor medewerkers en ga zo maar door… Hoe je aan deze opdrachten komt, leer je in deze workshops ook.
 • Ben ik gegarandeerd van werk na het volgen van deze workshop?
  Na het doen van deze online workshop heb je een mega sprong gemaakt met de ontwikkeling van jouw skills om voice-overs neer te zetten. Echter is het niet zo dat je na het doen van de 30 dagen onderuit kunt gaan zitten totdat de eerste klanten bij je aanbellen. Wél zul je leren hoe je jezelf in de voice-over markt neerzet, hoe je aan jouw eerste opdrachtgevers komt, waar je ze vindt en hoe je ze benadert. Tevens ontvang je handige e-mail templates die je kunt toepassen bij nieuwe potentiële opdrachtgevers. Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging? Klik dan hier
 • Hoeveel tijd ben ik per dag kwijt aan de workshop?
  Je mag er zoveel tijd in stoppen als je wilt, maar gemiddeld heb je een uurtje nodig per dag. Het is een online workshop waarin jij zelf bepaald wanneer je met de oefeningen en informatie aan de slag gaat. Flexibel door jouw zelf in te richten en Covid-19 Proof. Dagelijks ontvang je rond 08.00 uur de opdrachten en informatie voor die specifieke dag. Lees hier meer over de inhoud van de online workshop.
 • Krijg ik mijn geld terug als ik het niet leuk vind?
  Ja hoor, geen probleem. Als binnen 7 dagen blijkt dat je het voice-over vak niet leuk vindt, krijg je zonder problemen jouw investering in jezelf gecrediteerd. Dit bedrag zal dan binnen 10 werkdagen op jouw bankrekening worden bijgeschreven. Komt dit vaak voor? Tot nu toe niet :)
 • Kan ik met mijn accent ook Voice-Over worden?
  In het voice-over vak wordt verwacht dat je in elk geval AN spreekt, oftewel Algemeen Nederlands. Heb je een accent, maar wil je écht je geld gaan verdienen met je stem, dan zul je ook daar iets mee moeten doen. De Voice-Over Coach werkt samen met de beste logopedisten. Zij hebben enorm veel ervaring met presentatoren/presentatrices die van hun accent af willen. Het is dus mogelijk om de online workshop te volgen en alle geheimen uit het voice-over vak te ontdekken, maar we zullen je ook (optioneel) doorverwijzen naar onze logopedisten, indien noodzakelijk. Deze sessies met haar zijn niet inclusief. Doe de Voice-Over Coach Stem Check en ontdek de mogelijkheden van jouw stem.
 • Kan ik direct na de workshop hier mijn beroep van maken?
  Als je pas net begint als voice-over zal je niet direct full-time aan het werk kunnen. Dit is een groeiproces, vergelijkbaar met een olievlek. Wanneer je jouw eerste klant binnen hebt, volgt de tweede etc. Je doet er dus verstandig aan om in eerste instantie niet gelijk je baan op te zeggen, maar het voice-over werk 'erbij' te doen, zolang je er nog niet full time mee aan de slag kunt.
Anker 1
Contact
bottom of page